Arrowtions startades som ett komplement till vården. Vi vill skapa snabbare hjälp och förståelse för människor som har psykisk ohälsa. Vi vill hjälpa människor att slippa vänta på vård och på egen hand, oavsett geografisk plats eller ekonomiska förutsättningar, skaffa sig kunskap och hjälp via våra föreläsningar. Dessutom har vi skapat ett sammanhang där du kan träffa likasinnade, som bär på funderingar och möter utmaningar som du gör. 

Arrowtions erbjuder både fysiska och digitala föreläsningar som ska ge dig verktygen, kunskapen och respekten för psykiska sjukdomar som utbrändhet och utmattningssyndrom. Vi behandlar ämnet med hjälp av forskning, psykologi, erfarenhet mm. Dessutom erbjuder vi workshops där du får prova på aktiviteter som yoga, meditation och andra aktiva metoder som vi tror kan hjälpa dig vidare i din läkning.


Du hittar mer info om våra föreläsningar under fliken "evenemang" och "kalender".


Arrowtions-high-14.jpg
 

Arrowtions integritetspolicy (hädanefter kallad ”Policy”) förklarar för dig hur vi använder dina personliga uppgifter när du navigerar på vår hemsida, använder dig av olika stödtjänster och när du kontaktar oss på andra sätt.

  • Hemsidan ägs och administreras av Arrowtions.

  • Arrowtions behandlar din data på flera lagliga grunder, beroende på i vilket sammanhang vi får del av den.

  • Du kan surfa runt på stora delar av vår hemsida utan att lämna ifrån dig personuppgifter till Arrowtions. Vissa tjänster på hemsidan förutsätter att du lämnar vissa uppgifter om dig själv, t.ex. om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev eller anmäla dig till våra föreläsningar.

  • Om du har några som helst frågor eller funderingar gällande hur vi behandlar dina personuppgifter, var vänlig kontakta oss på arrowtions@gmail.com.