Back to All Events

Arrowtions lanseringsevent

  • Google Digitalakademin 34 Jakobsbergsgatan Stockholm, Stockholms län, 111 44 Sweden (map)

Det har äntligen blivit dags för Arrowtions första föreläsningsevent!

Denna kväll kommer Arrowtions grundare Felizia Uggla dela med sig av sin resa om hur hon gick från sjukskriven i utmattningsdepression till att starta initiativet Arrowtions för att hjälpa andra med psykisk ohälsa. Dessutom har vi med oss föreläsarna Malin Eriksson, beteendevetare, och Sandra Aggemo, livscoach.

Scrolla ner för att läsa mer om innehållet i respektive föreläsning.


image1.jpeg

Malin Eriksson
Beteendevetare & Föreläsare

 Malin Eriksson arbetade för fullt med sömn- och stressforskning vid Stressforskningsinstitutet i Stockholm när hon tillslut fick diagnosen utmattningssyndrom. I den här föreläsningen berättar hon om vägen in i väggen – om alla symtom som ignorerades och om fördomarna som leder oss fel. Hon beskriver behovet av att sprida kunskapen om stressrelaterade sjukdomar och hur vi kan påbörja det förebyggande arbetet mot Sveriges nya ”folksjukdom”.


Sandra-014.jpg

Sandra Aggemo
Livscoach & Föreläsare

"Stressa inte mindre, återhämta dig mer" - en personlig och informativ föreläsning där andetaget står i fokus

Andningen är något vi tar för givet, den bara sker. Det förser oss med syre och håller oss vid liv. Samtidigt kan vi genom vårt andetag påverka vår psykiska och fysiska hälsa. Visste ni förresten att människor kan drabbas av kronisk syrebrist? Vet ni varför zebror inte får magsår?

Dagens samhälle innebär ett enormt informationsöverflöd, stress och upplevda ideal - och det verkar handla om att hänga med. Men hur påverkar det oss, vårt andetag och vår förmåga till att hitta lugn och ro?

Sandra kommer berätta vad hon lärde sig den hårda vägen vilket ämnar att inspirera dig till nya insikter. Vi vill att kvällen ger utrymme för att förstå de viktigaste meddelanden kommer från dig själv, inte din iPhone. 

Sandra Aggemo är en utbildad Livs- och Stresscoach och föreläser för att inspirera fler till en tillvaro anpassad efter våra grundläggande behov. Mycket har hänt sedan stenåldern, men våra behov och hjärnor är likvärdiga. Sandra vill inspirera fler till att stanna upp andas. 


Detta event är helt gratis och du anmäler dig genom att skicka ett mail till oss på arrowtions@gmail.com

Välkommen! 

Later Event: October 8
Vem lever du för?